skip to Main Content
Jeg Holder En Tænkepause Fra Bloggen

Jeg holder en tænkepause fra bloggen

Men du er bestemt ikke glemt!

I øjeblikket holder jeg tænkepause fra såvel mit nyhedsbrev som fra at skrive på min blog.

Årsagen er, at der lige nu ikke er energi i nogen af delene. Jeg oplever ikke, at der er flow. Det ved jeg jo er ensbetydende med, at det er tid til at stoppe op og mærke efter på hvilken ny form eller vinkel, der fremadrettet er den rette.

Jeg oplever masser af flow omkring de øvrige aktiviteter i mit arbejde og virke – og stortrives i det. Så det vil jeg fortsætte med at nyde. Ligesom jeg nyder processen med at få fat på, hvilken retning bloggen og nyhedsbrevet fremover skal have.

Hvis du har input til, hvad du kunne tænke dig at modtage fra mig fremover, så må du meget gerne lade mig det vide i en e-mail. Måske din inspiration er lige det, der får mine øjne op for den nye retning…

Rigtigt mange tak for din interesse for mit arbejde!

De bedste hilsener

Hvis du vil have min hjælp til at være den bedste udgave af dig – både i dit privatliv og din karriere – så er du meget velkommen til at ringe eller skrive.

lene@mindtrainer.dk
5188 6812

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *