skip to Main Content

Persondatapolitik

Nedenfor kan du læse om de personoplysninger, Mindtrainer indsamler, hvordan Mindtrainer behandler oplysningerne, og hvad de bliver brugt til.

DATAANSVARLIG
Mindtrainer er ansvarlig for behandling af de personoplysninger, der kommer i Mindtrainers varetægt. Når Mindtrainer behandler dine personoplysninger, sikrer Mindtrainer, at det sker fortroligt, forsvarligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder databeskyttelsesforordningen (i det følgende kaldet GDPR).

COOKIES
Mindtrainer bruger cookies til at indsamle besøgsstatistik og forbedre brugeroplevelsen. Når du besøger Mindtrainers hjemmeside, indsamler og bruger Mindtrainer cookies på baggrund af dit samtykke. Oplysninger i disse cookies omfatter din IP-adresse og din brug af hjemmesiden. Det er ikke muligt at genkende enkelte personer ud fra disse oplysninger.

Du kan slå cookies fra i din browser og stadig anvende Mindtrainers hjemmeside.

Mindtrainer bruger webanalyseværktøjet Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Oplysningerne registreres hos Google Analytics, som er Mindtrainers databehandler, og opbevares i op til 24 måneder.

PERSONOPLYSNINGER

Hvilke personoplysninger behandles?
Mindtrainer indsamler og opbevarer udelukkende de personoplysninger, du afgiver på www.Mindtrainer.dk til det bestemte formål at besvare den henvendelse, du foretager ved at afsende en udfyldt kontaktformular eller sende en e-mail.

Når du benytter dig af Mindtrainers services, kan Mindtrainer alt efter omstændighederne indsamle og behandle følgende typer af personoplysninger om dig. Formålet med behandlingen er at levere den aftalte ydelse: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail, fakturerings- og bogføringsbilag mv. samt de oplysninger, herunder følsomme oplysninger, du har givet samtykke til, at Mindtrainer behandler. Hvis du afgiver andre personoplysninger frivilligt, vil Mindtrainer også behandle disse oplysninger i relevant omfang.

Mindtrainer behandler ikke personoplysninger om børn under 13 år. Mindtrainer behandler ikke personoplysninger om dig, udover hvad der fremgår ovenfor.

Hvad er behandlingsgrundlaget?
Mindtrainer behandler kun dine oplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder GDPR. Indsamling og behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af GDPR, artikel 6.1.a (samtykke – hvis Mindtrainer har bedt om det), GDPR, artikel 6.1.b (nødvendig for udførelsen af en kontrakt), GDPR, artikel 6.1.f (nødvendig for at forfølge legitime interesser) og GDPR, artikel 9.2.a (samtykke vedr. følsomme oplysninger).

Hvordan behandles personoplysninger?
Mindtrainer registrerer og opbevarer personoplysninger i lukkede interne systemer, hvor der er fokus på høj it-sikkerhed. Mindtrainer kontrollerer og opdaterer løbende de personoplysninger, der behandles, så de er korrekte og ikke er fx vildledende. Mindtrainer sletter personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige og relevante og ikke længere opfylder det formål, der var med opbevaringen af de pågældende personoplysninger.

Når Mindtrainer behandler personoplysninger, oplyser Mindtrainer den pågældende person om formålet, samt hvilke oplysninger det drejer sig om. For at sikre, at oplysningerne er korrekte og opdaterede, beder Mindtrainer om at få oplyst alle relevante ændringer i oplysningerne.

Mindtrainer videregiver ikke personoplysninger til tredjepart, medmindre Mindtrainer forudgående har indhentet samtykke til videregivelsen.

SIKKERHED
Mindtrainer har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

INDSIGT OG KLAGER
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, Mindtrainer behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.

Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet – www.datatilsynet.dk. 

UDGIVER
Mindtrainers hjemmeside ejes og publiceres af:

Mindtrainer v/ Lene M. J. Andersen

Strandvejen 125
2900 Hellerup

Mobil: 5188 6812
E-mail: lene@mindtrainer.dk

CVR: 2709 7448

Persondatapolitikken er opdateret 01.08.2020.