skip to Main Content

Om mig

Jeg er født i 1973, uddannet psykolog, cand.psych. fra Københavns Universitet i 2003 og holder mig kontinuerligt opdateret indenfor mine specialeområder. Jeg startede mit firma i 2003 og arbejdede de første år desuden som psykolog i Kræftens Bekæmpelse.

I de seneste 18 år har jeg med udgangspunkt i mit firma fungeret som psykolog, performance coach, sparringspartner og underviser for både private kunder og kunder i erhvervslivet. Jeg elsker mit arbejde, der er en forlængelse af mig.

Jeg lever selv efter den viden og de indfaldsvinkler, jeg formidler til mine kunder. Det er super inspirerende for mig at opleve resultaterne såvel i mit eget liv som i mine kunders.

Privat bor jeg i Nordsjælland med min mand, Henrik, og vores søn, der næsten er voksen. Vores voksne datter er flyttet hjemmefra. Foruden mit arbejde hører følgende til det, der fylder mit liv med værdi og giver mig overskud: mine nære relationer, æstetik, pusle i hus og have, mad og vin, kunst, film, bøger, rejser samt dage uden planer.

Læs også om min metode.