skip to Main Content

Kursusdeltagerne siger

“Rambøll har siden 2013 haft et tæt samarbejde med Lene om at hjælpe nøglemedarbejdere tilbage til optimal ydeevne efter at have haft perioder med primært stress-relaterede udfordringer. Lenes metoder og tilgang til vores medarbejderes udfordringer er professionelt håndteret med vægt på stor indsigt i og forståelse for den enkeltes behov. Arbejdet med medarbejderen foregår uden sygemelding, og medarbejderen kommer styrket tilbage med varige resultater og en forståelse for, hvad der skal til for at passe på sig selv i en travl hverdag.

Baseret på Lenes resultater har Rambøll i 2017 udvidet samarbejdet, i form af undervisning af afdelingsledere og direktører, med det formål at give dem indsigt i, hvordan man som leder identificerer tidlige tegn på stress dels hos sig selv og dels blandt sine medarbejdere.

Vi sætter stor pris på samarbejdet med Lene og kan kun varmt anbefale hende til andre virksomheder som en kompetent ildsjæl og samarbejdspartner.”

Lena Kjær, HR Direktør, Rambøll

“Jeg synes, at det var et rigtigt godt kursus, især din evne til at finde balancen mellem mennesker og forretning – og erkendelsen af, at man afstresser på forskellige måder.”

Michael Reventlow-Mourier, Senior Direktør

“Tak igen for endnu en god, inspirerende og indholdsrig formiddag i forbindelse med kurset. Det faglige indhold var igen rigtigt godt. Vi fik en utrolig masse fagligt puttet i vores bagage, men du har struktureret stoffet på en måde, så vi kan arbejde videre med det. Denne faglige gennemgang krydret med praktiske eksempler synes jeg var god.

Jeg havde jo en intension om at “lederadfærdens påvirkning på medarbejderen” skulle være på dagsordenen. Jeg synes i høj grad, at vi blev ført ind i de faktorer, man som leder skal fokusere på for at forebygge stress hos vore medarbejdere og skabe en god hverdag, men er jo også opmærksom på at det er noget, vi skal arbejde med i vores hverdag.

Afsnittet om “selvledelse” (ikke mindst i forlængelse af ovenstående) og ligeså plenumsnakken efterfølgende, var godt. Vi fik sat ord på vigtigheden af “at være til stede”, og vigtigheden af at afsætte tid til ledelse og tage medarbejderen alvorligt, hvilket var vigtigt for os.

Som ved det første kursus tror jeg, at du fik stimuleret nysgerrigheden på at lære mere om ledelse og lære mere om mennesker, hvilket jo også skulle være sidegevinsten.

Som det fremgår har jeg kun godt at sige om kurset, og helt ærligt har jeg tænkt, at også negativ konstruktiv kritik kan være godt – jeg har bare ikke kunne finde noget negativt her. Din inspirerende og fængslende måde at videreformidle viden om dette spændende emne, var super god. Endnu engang tak.”

Gunnar Vagn Andersen, Divisionschef, MOE

“Tak for din positive energi og gode formidlingsevne. Du satte helt klart gang i min tankevirksomhed omkring vigtigheden af at passe på ”stress-tegn” for både mig selv og medarbejderne.

Som vi talte om, har vi Rådgivende Ingeniører nok ikke været så gode til at holde sammen, og i nedgangstider har man underbudt hinanden, og bygherre er blevet forvente med lave priser, samtidig med at krav til vores ydelser er øget. Dette har været med til at øge presset på vores ydelser og medarbejdere endnu mere. 110 % arbejdsbyrde eller mere er ret normalt, og desværre er der ofte meget lidt tid afsat til ledelse af medarbejderne.

Som vi talte om på kurset, tænker jeg at bare starte med en eller to af dine forslag, og så på den måde komme i gang med at indarbejde rutinerne og påvirke mine kollegaer og medarbejdere i en positiv retning i forhold til at undgå at gå ned ad stresstrappen.”

Lise Djurhuus Ipsen, Afdelingsleder
Dines Jørgensen & Co A/S

“Mange tak for i dag. Det var en meget stor fornøjelse. Din fremstilling var skarpt skåret og udbytterig. Det var også dejligt at se, at holdet spillede med på et emne, som jo godt kan opleves privat.”

Henrik Ravn, Afdelingsleder