skip to Main Content

Kursusdeltagerne siger

“Rambøll har siden 2013 haft et tæt samarbejde med Lene om at hjælpe nøglemedarbejdere tilbage til optimal ydeevne efter at have haft perioder med primært stress-relaterede udfordringer. Lenes metoder og tilgang til vores medarbejderes udfordringer er professionelt håndteret med vægt på stor indsigt i og forståelse for den enkeltes behov. Arbejdet med medarbejderen foregår uden sygemelding, og medarbejderen kommer styrket tilbage med varige resultater og en forståelse for, hvad der skal til for at passe på sig selv i en travl hverdag.

Baseret på Lenes resultater har Rambøll i 2017 udvidet samarbejdet, i form af undervisning af afdelingsledere og direktører, med det formål at give dem indsigt i, hvordan man som leder identificerer tidlige tegn på stress dels hos sig selv og dels blandt sine medarbejdere.

Vi sætter stor pris på samarbejdet med Lene og kan kun varmt anbefale hende til andre virksomheder som en kompetent ildsjæl og samarbejdspartner.”

Lena Kjær, HR Direktør
Rambøll

“Jeg synes, at det var et rigtigt godt kursus, især din evne til at finde balancen mellem mennesker og forretning – og erkendelsen af, at man afstresser på forskellige måder.”

Michael Reventlow-Mourier, Senior Direktør
Rambøll

“Tak igen for endnu en god, inspirerende og indholdsrig formiddag i forbindelse med kurset. Det faglige indhold var igen rigtigt godt. Vi fik en utrolig masse fagligt puttet i vores bagage, men du har struktureret stoffet på en måde, så vi kan arbejde videre med det. Denne faglige gennemgang krydret med praktiske eksempler synes jeg var god.

Jeg havde jo en intension om at “lederadfærdens påvirkning på medarbejderen” skulle være på dagsordenen. Jeg synes i høj grad, at vi blev ført ind i de faktorer, man som leder skal fokusere på for at forebygge stress hos vore medarbejdere og skabe en god hverdag, men er jo også opmærksom på at det er noget, vi skal arbejde med i vores hverdag.

Afsnittet om “selvledelse” (ikke mindst i forlængelse af ovenstående) og ligeså plenumsnakken efterfølgende, var godt. Vi fik sat ord på vigtigheden af “at være til stede”, og vigtigheden af at afsætte tid til ledelse og tage medarbejderen alvorligt, hvilket var vigtigt for os.

Som ved det første kursus tror jeg, at du fik stimuleret nysgerrigheden på at lære mere ledelse og lære mere om mennesker, hvilket jo også skulle være sidegevinsten.

Som det fremgår har jeg kun godt at sige om kurset, og helt ærligt har jeg tænkt, at også negativ konstruktiv kritik kan være godt – jeg har bare ikke kunne finde noget negativt her. Din inspirerende og fængslende måde at videreformidle viden om dette spændende emne, var super god. Endnu engang tak.”

Gunnar Vagn Andersen, Divisionschef
MOE

“Tak for din positive energi og gode formidlingsevne. Du satte helt klart gang i min tankevirksomhed omkring vigtigheden af at passe på ”stress-tegn” for både mig selv og medarbejderne.

Som vi talte om, har vi Rådgivende Ingeniører nok ikke været så gode til at holde sammen, og i nedgangstider har man underbudt hinanden, og bygherre er blevet forvente med lave priser, samtidig med at krav til vores ydelser er øget. Dette har været med til at øge presset på vores ydelser og medarbejdere endnu mere. 110 % arbejdsbyrde eller mere er ret normalt, og desværre er der ofte meget lidt tid afsat til ledelse af medarbejderne.

Som vi talte om på kurset, tænker jeg at bare starte med en eller to af dine forslag, og så på den måde komme i gang med at indarbejde rutinerne og påvirke mine kollegaer og medarbejdere i en positiv retning i forhold til, at undgå at gå ned ad stresstrappen.”

Lise Djurhuus Ipsen, Afdelingsleder
Dines Jørgensen & Co A/S

“Mange tak for i dag. Det var en meget stor fornøjelse. Din fremstilling var skarpt skåret og udbytterig. Det var også dejligt at se, at holdet spillede med på et emne, som jo godt kan opleves privat.”

Henrik Ravn, Afdelingsleder
Rambøll

“Jeg var ret begejstret for dit kursus, dels fordi det var så konkret og var myntet på både os som medarbejdere og på os i lederrollen, og dels fordi det handler om at forstå de underliggende agendaer/overbevisninger, hvilket jeg personlig finder enormt spændende. Så tak for det.”

Rasmus Skifter Nyholm, Afdelingsleder
Rambøll

“I enjoyed your presentation very much. It has made me reflect on my self perception. Relevant for me as I too often struggle with managing the work load. I have in the back of my head tried to ask myself the questions of feeling, thoughts, belief and goal. A fine tool that seems to work for me. Well structured presentation. Thanks.”

Jens Larsen, Ingeniør
Rambøll

“Super kursus. Det var særlig godt at sætte ord på, hvad vi skal holde øje med ved medarbejderens adfærd. Hent sikkert noget jeg kan bruge fremadrettet. Tak!”

Jacob Jul Sørensen, Team Lead
Rambøll

“Jeg fik meget ud af formiddagen og fandt Lene kompetent og inspirerende. Jeg er specielt begejstret for de meget konkrete værktøjer, hun beskrev, og glæder mig til at begynde at bruge dem.”

Helle Howe Kjærgaard, Afdelingsleder
Rambøll

“Jeg kommer til at gøre en del ting anderledes pga. kurset, og det ser jeg næsten altid som et af succeskriterierne ved et kursus. Så jeg er meget tilfreds med indhold og tidsforbrug.”

Morten Darø Tranholm, Afdelingsleder
Rambøll

“Indholdet af kurset var meget relevant og vedkommende for mit daglige arbejde med mine medarbejdere i afdelingen. Jeg fik sat mange nye ord på redskaberne omkring håndtering af symptomerne i forbindelse med stress, hvilket var rigtigt fint.”

Morten Dalsgaard, Afdelingsleder
Rambøll

“Et godt og inspirerende kursus der giver en grundlæggende forståelse af sammenhænge mellem stress og handlinger og nogle redskaber til, hvorledes det kan identificeres – både hos én selv og hos ens medarbejdere.”

Flemming Holst, Afdelingsleder
Rambøll

“Det er grundlæggende et rigtig godt kursus, og du Lene er en dygtig formidler af dit budskab, som er skarpt. Især var det godt at få definitionen af stress banket helt på plads.”

Johan Brandstrup Fegar, Afdelingsleder
Rambøll

“Jeg var meget glad for kurset, både ift. at spotte stress hos medarbejdere, men ikke mindst ift. opmærksomhed på egne reaktionsmønstre og tanker. Jeg var egentlig meget overrasket over, at flere af dine grundlæggende pointer passede godt på mig.”

Morten, Afdelingsleder

“Dit kursus var så inspirerende og levende. Dagen efter talte mange af os om, at vi allerede var begyndt at bruge værktøjerne.”

Pernille, Konsulent