skip to Main Content

Kursusdeltagerne siger

“Rambøll har siden 2013 haft et tæt samarbejde med Lene om at hjælpe nøglemedarbejdere tilbage til optimal ydeevne efter at have haft perioder med primært stress-relaterede udfordringer. Lenes metoder og tilgang til vores medarbejderes udfordringer er professionelt håndteret med vægt på stor indsigt i og forståelse for den enkeltes behov. Arbejdet med medarbejderen foregår uden sygemelding, og medarbejderen kommer styrket tilbage med varige resultater og en forståelse for hvad der skal til for at passe på sig selv i en travl hverdag.

Baseret på Lenes resultater har Rambøll i 2017 udvidet samarbejdet, i form af undervisning af afdelingsledere og direktører, med det formål at give dem indsigt i, hvordan man som leder identificerer tidlige tegn på stress dels hos sig selv og dels blandt sine medarbejdere.

Vi sætter stor pris på samarbejdet med Lene og kan kun varmt anbefale hende til andre virksomheder som en kompetent ildsjæl og samarbejdspartner.”

Lena Kjær, HR Direktør,
Rambøll

“Jeg synes, at det var et rigtigt godt kursus, især din evne til at finde balancen mellem mennesker og forretning – og erkendelsen af, at man afstresser på forskellige måder.”

Michael Reventlow-Mourier
Senior Director,
Rambøll

“Jeg var ret begejstret for dit kursus, dels fordi det var så konkret og var myntet på både os som medarbejdere og på os i lederrollen, og dels fordi det handler om at forstå de underliggende agendaer/overbevisninger, hvilket jeg personlig finder enormt spændende.
Så tak for det.”

Rasmus Skifter Nyholm,
Afdelingsleder
Veje og Anlæg, Fyn
Rambøll

“Jeg fik meget ud af formiddagen og fandt Lene kompetent og inspirerende. Jeg er specielt begejstret for de meget konkrete værktøjer, hun beskrev og glæder mig til at begynde at bruge dem.”

Helle Howe Kjærgaard,
Afdelingsleder
Veje og Anlæg, Fyn
Rambøll

“Jeg kommer til at gøre en del ting anderledes pga. kurset, og det ser jeg næsten altid som et af succeskriterierne ved et møde. Så jeg er meget tilfreds med indhold og tidsforbrug.”

Morten Darø Tranholm,
Civilingeniør, Afdelingsleder
Pharma – Konstruktioner og IKT
Rambøll

“Indholdet af kurset var meget relevant og vedkommende for mit daglige arbejde med mine medarbejdere i afdelingen. Jeg fik sat mange nye ord på redskaberne omkring håndtering af symptomerne i forbindelse med stress, hvilket var rigtigt fint.”

Morten Dalsgaard,
Afdelingsleder
Byggeri Nordjylland
Rambøll

“Et godt og inspirerende kursus der giver en grundlæggende forståelse af sammenhænge mellem stress og handlinger og nogle redskaber til, hvorledes det kan identificeres – både hos én selv og hos ens medarbejdere.”

Flemming Holst,
Afdelingsleder
Mechanical West, Large Projects
Rambøll

“Det er grundlæggende et rigtig godt kursus, og du Lene er en dygtig formidler af dit budskab, som er skarpt. Især var det godt at få definitionen af stress banket helt på plads.”

Johan Brandstrup Fegar,
M.Sc. Eng. & IPMA C certified
Head of Department
Rambøll

“Jeg var meget glad for kurset, både ift. at spotte stress hos medarbejdere, men ikke mindst ift. opmærksomhed på egne reaktionsmønstre og tanker. Jeg var egentlig meget overrasket over, at flere af dine grundlæggende pointer passede godt på mig.”

Morten,
Ingeniør, Afdelingsleder

“Super kursus. Det var særlig godt at sætte ord på, hvad vi skal holde øje med ved medarbejderens adfærd. Hent sikkert noget jeg kan bruge fremadrettet. Tak!”

Jacob Jul Sørensen, Rambøll
B.Sc. TecMan & MarEng / Stud. MBA
Team Lead – Maintenance Management

“I enjoyed your presentation very much. It has made me reflect on my self perception. Relevant for me as I too often struggle with managing the work load. I have in the back of my head tried to ask myself the questions of feeling, thoughts, belief and goal. A fine tool that seems to work for me. Well structured presentation. Thanks.”

Jens Larsen,
Ingeniør, Rambøll

“Din undervisning var bare så inspirerende og levende. Vi er mange, der har talt om, at vi allerede dagen efter prøvede det af. Tak igen.”

Pernille,
Konsulent