skip to Main Content
Menu

Kunderne siger

“Rambøll har siden 2013 haft et tæt samarbejde med Lene M. Jønsson om at hjælpe nøglemedarbejdere tilbage til optimal ydeevne efter at have haft perioder med primært stress-relaterede udfordringer. Lenes metoder og tilgang til vores medarbejderes udfordringer er professionelt håndteret med vægt på stor indsigt i og forståelse for den enkeltes behov. Arbejdet med medarbejderen foregår uden sygemelding, og medarbejderen kommer styrket tilbage med varige resultater og en forståelse for hvad der skal til for at passe på sig selv i en travl hverdag.

Baseret på Lene M. Jønssons resultater har Rambøll i 2017 udvidet samarbejdet, i form af undervisning af afdelingsledere og direktører, med det formål at give dem indsigt i, hvordan man som leder identificerer tidlige tegn på stress dels hos sig selv og dels blandt sine medarbejdere.

Vi sætter stor pris på samarbejdet med Lene M. Jønsson og kan kun varmt anbefale hende til andre virksomheder som en kompetent ildsjæl og samarbejdspartner.”

Lena Kjær, HR Direktør,
Rambøll

“Som senior projektchef med mange års erfaring i ledelse og styring af meget store, komplekse byggeprojekter oplevede jeg efter en meget langvarig periode med hård arbejdsbelastning, at jeg var tæt på at gå ned med stress.

Lene hjalp mig dels med at komme ovenpå i den aktuelle pressede situation, men gav mig samtidigt værktøjer til at tage styringen over mit eget liv såvel arbejdsmæssigt som privat.

Jeg vil gerne sige dig tak dels for en utrolig professionel, varm og engageret indsats, og dels for din ”no bullshit” facon som passer fint til hardcore projektchefer som mig.”

Esben Thygesen, Rambøll,
Senior Projektchef

“Jeg vil gerne sige dig rigtigt mange tak for din store hjælp. Jeg føler nu igen, at det er mig som har kontrollen, hvilket er fantastisk. 
Jeg tænker ikke over det til hverdag, men når der en gang i mellem er noget, som går mig på, så kan jeg tænke tilbage og ved, hvordan jeg skal “falde ned” igen. Det er utroligt at så forholdsvis enkle teknikker kan betyde så stor en forskel.”

Heidi,
Ingeniør

“Vores high performer ledere og medarbejdere leverer en stor indsats for virksomheden. De er samtidig udsat for et stort pres fra både dem selv og fra deres omverden – nogen gange for stort – og de kan gå ned med stress. Lene har arbejdet med en række af mine stressramte kolleger med rigtigt gode resultater. De er hurtigt tilbage i jobbet, og kommer ofte tilbage styrket i forhold til før de gik ned med stress – Lene er god til at arbejde med og udfordre deres dårlige vaner!”

John Flemming Jensen, Rambøll,
Civilingeniør,
Director, Major Projects and Project Excellence, Large Projects

“Vi har brugt Lene som vores sparringspartner igennem de 9 år, vi har drevet selvstændig virksomhed. Nogle gange er der gået år imellem konsultationerne, men de betyder, at vi aldrig er alene med vores udfordringer; Lene er lige i nærheden.

Lene har en sjælden tilstedeværelse og en evne til at oplyse vores vej og få øje på essensen af en udfordring, som vi så kan arbejde målrettet med.

Vi kan på det varmeste anbefale Lene.”

Vivi Schlechter & Uffe H. Andersen

“Jeg ringede til Lene for et par måneder siden. Jeg ville gerne tilbage og blive en bedre – en gladere – udgave af mig selv. Mit humør var faldet drastisk pga. udfordringer på arbejdspladen. Det dårlige humør trak jeg med over i privaten. Lene hjalp mig med konkrete tools til at genkende og reagere på nogle overbevisninger, som ikke var sunde for mig. Jeg er blevet gladere og har meget mere kontrol over mine følelser, reaktioner og humør, end jeg nogensinde har haft. Jeg kan varmt anbefale Lene og ville til enhver tid vende tilbage, hvis behovet kommer.”

Camilla,
Civilingeniør

“Som resultat af vores samtaler kan jeg nu se, at jeg har holdt mig selv tilbage i livet ved at dvæle ved mine indsigter og erkendelser – og ikke i tilstrækkelig grad få sat handling på dem. Jeg er så taknemmelig for, at jeg kan se det nu, og for at du har hjulpet mig med at få sat skub i at leve mine drømme ud i livet.”

Lise,
Læge

“Hoooold da op, hvor var jeg dog stresset – kan jeg virkelig se nu, hvor jeg er ude på den anden side af stressen. Og HOLD DA OP, hvor er jeg vanvittigt glad for, at jeg fik ryddet op indeni og nu er bomstærk på benene igen. Det er som om, at min indre software er opdateret og knivskarp!”

Hanne,
Projektleder

“Jeg havde helt ærligt ikke troet, det var muligt, men nu kommunikerer vi godt, og der er en rigtigt rar stemning derhjemme. Tidligere tænkte jeg “Åh nej”, når jeg hørte hendes bil i indkørslen, men nu kan jeg finde på at sende hende en sms om, hvornår hun kommer hjem.”

Jakob,
Økonom

“Ligesom jeg på få minutter kan læse et meget langt kontraktforlæg igennem og gennemskue præcis, hvor det ikke er tilstrækkeligt gennembearbejdet til, at det er klar til underskrift – på samme måde kan du på skræmmende hurtig vis gennemskue, på baggrund af et eller andet jeg har sagt eller ikke sagt, præcis hvor det er, at jeg stiller mig selv forhindringer i vejen. Din faglighed er imponerende.”

Esben,
Ingeniør

“Din undervisning var bare så inspirerende og levende. Vi er mange, der har talt om, at vi allerede dagen efter prøvede det af. Tak igen.”

Pernille,
Konsulent
Se udtalelser fra deltagerne i min undervisning her