skip to Main Content

Kunderne siger

“Rambøll har siden 2013 haft et tæt samarbejde med Lene om at hjælpe nøglemedarbejdere tilbage til optimal ydeevne efter at have haft perioder med primært stress-relaterede udfordringer. Lenes metoder og tilgang til vores medarbejderes udfordringer er professionelt håndteret med vægt på stor indsigt i og forståelse for den enkeltes behov. Arbejdet med medarbejderen foregår uden sygemelding, og medarbejderen kommer styrket tilbage med varige resultater og en forståelse for, hvad der skal til for at passe på sig selv i en travl hverdag.

Baseret på Lenes resultater har Rambøll i 2017 udvidet samarbejdet, i form af undervisning af afdelingsledere og direktører, med det formål at give dem indsigt i, hvordan man som leder identificerer tidlige tegn på stress dels hos sig selv og dels blandt sine medarbejdere.

Vi sætter stor pris på samarbejdet med Lene og kan kun varmt anbefale hende til andre virksomheder som en kompetent ildsjæl og samarbejdspartner.”

Lena Kjær, HR Direktør, Rambøll

“I MOE værdsætter vi meget vores inspirerende og professionelle samarbejde med Lene M. J. Andersen. Både for os som virksomhed og for vores medarbejdere bidrager Lene til, at der altid skabes en stærk vej for den enkelte til at finde sit ønskede jeg. Ikke mindst når ens mindset ind imellem giver udfordringer.

Lene har fokus på, hvad der fungerer bedst for den enkelte. Lene bidrager nysgerrigt og oprigtigt med mulig nytænkning – og i samråd med os som virksomhed. Ønsker du at se forandringer, kan vi varmt anbefale Lene, som arbejder professionelt med det hele menneske.”

Helle Danekilde Dueholm, HR Direktør, MOE

“Vores high performer ledere og medarbejdere leverer en stor indsats for virksomheden. De er samtidig udsat for et stort pres fra både dem selv og fra deres omverden – nogen gange for stort – og de kan gå ned med stress. Lene har arbejdet med en række af mine stressramte kolleger med rigtigt gode resultater. De er hurtigt tilbage i jobbet, og kommer ofte tilbage styrket i forhold til før de gik ned med stress – Lene er god til at arbejde med og udfordre deres dårlige vaner!”

John Flemming Jensen, Teknisk Direktør, Orbicon

“Som senior projektchef med mange års erfaring i ledelse og styring af meget store, komplekse byggeprojekter oplevede jeg efter en meget langvarig periode med hård arbejdsbelastning, at jeg var tæt på at gå ned med stress.

Lene hjalp mig dels med at komme ovenpå i den aktuelle pressede situation, men gav mig samtidigt værktøjer til at tage styringen over mit eget liv såvel arbejdsmæssigt som privat.

Jeg vil gerne sige dig tak dels for en utrolig professionel, varm og engageret indsats, og dels for din ”no bullshit” facon som passer fint til hardcore projektchefer som mig.

Ligesom jeg på få minutter kan læse et meget langt kontraktforlæg igennem og gennemskue præcis, hvor det ikke er tilstrækkeligt gennembearbejdet til, at det er klar til underskrift – på samme måde kan du på skræmmende hurtig vis gennemskue, på baggrund af et eller andet jeg har sagt eller ikke sagt, præcis hvor det er, at jeg stiller mig selv forhindringer i vejen. Din faglighed er imponerende.”

Esben Thygesen, Senior Projektchef

“Hoooold da op, hvor var jeg dog stresset – kan jeg virkelig se nu, hvor jeg er ude på den anden side af stressen. Og HOLD DA OP, hvor er jeg vanvittigt glad for, at jeg fik ryddet op indeni og nu er bomstærk på benene igen. Det er som om, at min indre software er opdateret og knivskarp!”

Hanne, Projektleder

“Jeg havde helt ærligt ikke troet, det var muligt, men nu kommunikerer vi godt, og der er en rigtigt rar stemning derhjemme. Tidligere tænkte jeg “Åh nej”, når jeg hørte hendes bil i indkørslen, men nu kan jeg finde på at sende hende en sms om, hvornår hun kommer hjem.”

Jakob, Økonom
Se udtalelser fra deltagerne i min undervisning her