skip to Main Content

Kunderne siger

“My team has in the past year used Lene for various types of coaching and advisory services related to development in high performance environments. Lene has an impressive ability to crystalize areas of development and prepare tailor-made techniques that are simple, actionable and efficient. By applying these, she has in a short amount of time managed to create observable results, which have materialized as accelerated development across the team.

I therefore consider her an essential sparring partner, why she has my warmest recommendation.”

Maria Hoffmann, Head of Innovation, Ørsted

“BCG has been working with Lene as a performance advisor and sounding board for our employees for several years. We find that our employees, who have talked to Lene come out mentally stronger and more resilient versions of themselves than before the sessions.

We consider Lene as highly competent, professional and warm – and give her our warmest recommendation.”

Stine-Marie Skov Jørgensen, Nordic Staffing & CPH Business Management Director, Boston Consulting Group

“Rambøll har siden 2013 haft et tæt samarbejde med Lene om at hjælpe nøglemedarbejdere tilbage til optimal ydeevne efter at have haft perioder med primært stress-relaterede udfordringer. Lenes metoder og tilgang til vores medarbejderes udfordringer er professionelt håndteret med vægt på stor indsigt i og forståelse for den enkeltes behov. Arbejdet med medarbejderen foregår uden sygemelding, og medarbejderen kommer styrket tilbage med varige resultater og en forståelse for, hvad der skal til for at passe på sig selv i en travl hverdag.

Baseret på Lenes resultater har Rambøll i 2017 udvidet samarbejdet, i form af undervisning af afdelingsledere og direktører, med det formål at give dem indsigt i, hvordan man som leder identificerer tidlige tegn på stress dels hos sig selv og dels blandt sine medarbejdere.

Vi sætter stor pris på samarbejdet med Lene og kan kun varmt anbefale hende til andre virksomheder som en kompetent ildsjæl og samarbejdspartner.”

Lena Kjær, HR Direktør, Rambøll

“I MOE værdsætter vi meget vores inspirerende og professionelle samarbejde med Lene M. J. Andersen. Både for os som virksomhed og for vores medarbejdere bidrager Lene til, at der altid skabes en stærk vej for den enkelte til at finde sit ønskede jeg. Ikke mindst når ens mindset ind imellem giver udfordringer.

Lene har fokus på, hvad der fungerer bedst for den enkelte. Lene bidrager nysgerrigt og oprigtigt med mulig nytænkning – og i samråd med os som virksomhed. Ønsker du at se forandringer, kan vi varmt anbefale Lene, som arbejder professionelt med det hele menneske.”

Helle Danekilde Dueholm, HR Direktør, MOE

“Vores high performer ledere og medarbejdere leverer en stor indsats for virksomheden. De er samtidig udsat for et stort pres fra både dem selv og fra deres omverden – nogen gange for stort – og de kan gå ned med stress. Lene har arbejdet med en række af mine stressramte kolleger med rigtigt gode resultater. De er hurtigt tilbage i jobbet, og kommer ofte tilbage styrket i forhold til før de gik ned med stress – Lene er god til at arbejde med og udfordre deres dårlige vaner!”

John Flemming Jensen, Teknisk Direktør, WSP

“Som senior projektchef med mange års erfaring i ledelse og styring af meget store, komplekse byggeprojekter, oplevede jeg efter en meget langvarig periode med hård arbejdsbelastning, at jeg var tæt på at gå ned med stress.

Lene hjalp mig dels med at komme ovenpå i den aktuelle pressede situation, men gav mig samtidigt værktøjer til at tage styringen over mit eget liv såvel arbejdsmæssigt som privat.

Jeg vil gerne sige dig tak dels for en utrolig professionel, varm og engageret indsats, og dels for din ”no bullshit” facon som passer fint til hardcore projektchefer som mig.

Ligesom jeg på få minutter kan læse et meget langt kontraktforlæg igennem og gennemskue præcis, hvor det ikke er tilstrækkeligt gennembearbejdet til, at det er klar til underskrift – på samme måde kan du på skræmmende hurtig vis gennemskue, på baggrund af et eller andet jeg har sagt eller ikke sagt, præcis hvor det er, at jeg stiller mig selv forhindringer i vejen. Din faglighed er imponerende.”

Esben Thygesen, Senior Projektchef

“Sidder og skriver denne anbefaling af Lene fra Mindtrainer. Prøver at samle tankerne og bliver på en og samme tid rørt og fyldt med taknemmelighed. Med et smil tænker jeg på en sentens, der gik igen i forløbet: ”Hvad siger mavefornemmelsen, Jesper?”. Ja, den siger så, at mit forløb med Lene gjorde en kæmpe forskel. Takket være Lenes professionelle, indsigtsfulde, direkte og samtidig respektfulde coaching, fik jeg roen og livsglæden tilbage.

Jeg havde det egentlig ok, da jeg startede i forløbet. God familie, gode venner, godt job, masser af interesser, men jeg var faret vild i livet. Klassisk, tænker jeg. 50 år og hvad så!? Kunne ikke finde retning, mening og den røde tråd. Kunne ikke mærke mig selv.

Her hjalp Lene mig – via hendes erfaring, faglige indsigt og med konkrete og enkle teknikker – med at finde balance, ro og lethed igen. Jeg er mere følsom, mere åben og alligevel langt mere stærk end nogensinde. Det er jeg Lene utroligt taknemmelig for, og jeg kan varmt anbefale et coachingforløb hos hende.”

Jesper Bech Petersen, Virksomhedsejer & IT konsulent
Se udtalelser fra deltagerne i min undervisning her