skip to Main Content

Karriereudvikling

I et samtaleforløb, der handler om karriereudvikling, fokuserer vi på fem ting:

  • At du får defineret helt præcist, hvad der er dit karrieremæssige mål eller næste delmål. Herunder, at du har vished for, at det pågældende mål er oprigtigt værdiskabende for dig.
  • At du har en konkret og overskuelig handleplan i forhold til at nå dit karrieremæssige mål eller næste delmål.
  • At du er klar over, hvor du eventuelt har tendens til at spænde ben for dig selv (både mentalt og adfærdsmæssigt) i forhold til at nå dit mål.
  • At du eksekverer på delmålene, der leder dig frem til dit mål.
  • At du mestrer at have tid og energi til andet end dit arbejde og din karriere.

Nogle mennesker har let ved at have fingeren på deres indre puls i forhold til, om de er dér, hvor det føles rigtigt for dem at være i deres arbejdsliv. De kan løbende mærke, hvornår det er tid til at justere på retningen, indholdet og rammerne – og kan ligeledes mærke, præcis hvad justeringen eventuelt skal være.

Andre mennesker kan opleve at stå et sted, hvor de har en oplevelse af, at der skal ske en justering eller måske et større skift, men de har svært ved at få konkretiseret nøjagtigt hvad, hvordan og hvorledes.

I forhold til at være den bedste udgave af DIG i alle aspekter af dit liv, herunder arbejdslivet, er det vigtigt, at din personlighed og dine evner er i spil og udfolder sig.

“Hvor er det fedt, at det lykkedes at tage skridtet. TAK! Da vi begyndte havde jeg en lidt difus tanke om, at det var tid til noget nyt, men hvad det præcis skulle være, kunne jeg bare ikke finde ud af. Måske et skridt videre ad den karrieremæssige sti, jeg allerede var på? Eller måske noget helt andet? Det fik jeg klarhed over step by step. Nu er skridtet taget og det føles helt rigtigt.”
(Susanne, Direktør)