skip to Main Content
Flow I Livet. Hvad Er Det? Og Hvordan Får Du Mere Af Det?

Flow i livet. Hvad er det? Og hvordan får du mere af det?

Flow er en kontinuerlig, rolig og ubesværet strøm af de oplevelser og tilstande – i livet og i dig – som du dybt og ægte trives med og altså oplever som givende og inspirerende.

Omfanget af flow i dit liv er resultatet af dine indre overbevisninger om dig selv, dine omgivelser og din fremtid. Med andre ord er omfanget af flow – eller manglen på samme – bestemt af i hvilken grad, der er sammenhæng imellem autentiske dig og din måde at leve dit liv på.

Hvis du kun er lidt bevidst om, hvad dine evner og dine talenter er, og/eller du ikke er god til at leve dit liv i overensstemmelse med dine evner og talenter, så er du uautentisk og stikker dermed en kæp i dit eget hjul. Uanset om du er bevidst om det eller ej. Resultatet er, at flowet blokeres.

Alt hvad der sker for dig er på den måde nøje udvalgt af dig selv. Enten med det formål at heale noget i dig, eller med det formål at skabe nye niveauer af noget, der nærer og glæder dig – altså flow.

Sådan får du mere flow i dit liv

Det er ganske enkelt: jo bedre du kender dig selv og hviler i dig selv, desto mere flow oplever du. Dvs. jo mere du er bevidst om dine evner, dine talenter og din essens – OG handler i overensstemmelse med den viden i alle livets aspekter – desto mere flyder de ting til dig, som lige netop du trives med og næres af.

Øvelse gør mester. Rigtig god fornøjelse!

De bedste hilsener

Hvis du vil have min hjælp til at være den bedste udgave af dig – både i dit privatliv og din karriere – så er du meget velkommen til at ringe eller skrive.

lene@mindtrainer.dk
5188 6812

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *