skip to Main Content
Dit Ultimative Ønske

Dit Ultimative Ønske

Dit Ultimative Ønske er den oplevelse af dig i livet, du allermest ønsker dig at have.

Ligesom du kan sætte en GPS til at guide dig til en destination, du ønsker at nå, kan du definere dit Ultimative Ønske. Derefter kan du holde alle dine beslutninger op imod det ønske og på den baggrund afgøre, hvad der er det optimale for dig at gøre i diverse situationer.

Sådan gør du:

  1. Definer dit Ultimative Ønske: For mit vedkommende er det: Udleve mit potentiale og altid være tryg.
  2. Omsæt ønsket til lavpraktik: Det gør jeg ved at spørge mig selv: Hvordan forholder jeg mig til dette eller hint på en sådan måde, at det efter min bedste vurdering bringer mig tættere hen imod, at jeg udlever mit potentiale og altid er tryg?

Et eksempel

Når jeg oplever en ulyst til gøre noget, vurderer jeg, om modstanden er en sund impuls, der viser mig, at jeg ikke skal gå videre med X. I så fald bringer det mig tættere hen imod mit Ultimative Ønske at følge modstandsimpulsen og ikke gøre X.
…Eller er ulysten en usund magelighedsimpuls, der prøver at begrænse mig? I så fald vil det bringe mig væk fra mit Ultimative Ønske at følge modstandsimpulsen. Derfor vil jeg i den situation sætte mig ud over ulysten til X og gøre det.

Et andet eksempel

For mig er det, at det går godt i mit firma et vigtigt skridt hen imod mit Ultimative Ønske. Så når en kunde henvender sig til mig med en forespørgelse om at indgå et samarbejde, sikrer jeg mig, at rammerne for samarbejdet er på en sådan måde, at jeg kan udføre et godt stykke arbejde. Fremfor blot straks at sige ja til samarbejdet.

…For jeg lever af mit gode navn og rygte, som jeg har opbygget ved at levere godt arbejde, og som jeg kun kan fastholde ved fortsat at levere godt arbejde.

Ved at bruge dit Ultimative Ønske i praksis tager du ansvar for at komme derhen i livet, hvor du ønsker dig at være.

Rigtigt god fornøjelse!

De bedste hilsener

Hvis du vil have min hjælp til at være den bedste udgave af dig – både i dit privatliv og din karriere – så er du meget velkommen til at ringe eller skrive.

lene@mindtrainer.dk
5188 6812

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *